Tommerups herre har vendt en 4 plads til en delt 2 plads.

Tommerup vandpolos 1. div hold spillede 2 rigtig gode kampe søndag den 23. februar i Slagelse. Trods en dårlig anden periode i første kamp mod HSK/KVIK, fik Tommerup vendt kampen igen og vandt. Tommerup lagde godt ud og kom foran 3-1 men HSK/KVIK fik udlignet til 3-3 ved slutningen af første periode. Anden periode var ukoncentreret af Tommerup, hvilket modstanderen udnyttede og resultatet efter anden periode var 5-7 til HSK/KVIK. I tredje periode fik vi vendt spillet igen, som resulterede i, at perioden sluttede med 11-9 til Tommerup inden sidste periode. I fjerde periode kom modstanderen på 11-10, hvorefter vi fik bragt os på 13-10. Desværre havde vi inden for de sidste 52 sekunder to slappe og ukoncentrerede afleveringer/angrebsfejl, der gav modstanderne to meget lette mål. Kampen endte 13-12 til Tommerup over HSK/KVIK.

Senere søndag skulle Tommerup spille mod hjemmeholdet fra Slagelse. I denne kamp startede vi ud med utroligt flot disciplineret spil i første periode. Vi var gode til at bruge næsten hele angrebstiden (30 sekunder) i stort set alle angreb, inden vi afsluttede. Samtidig leverede vi noget nær perfekt forsvarsspil. Indtil 1 minut før tid i første periode havde vi bragt os foran 0 - 5, men Slagelse fik reduceret til 1 – 5, hvilket første periode endte med. Anden periode spilles 2-2, således vi førte med 3 – 7. Tredje periode blev meget arbejde og næsten ingen mål, Slagelse vandt denne periode med 1 – 0, så stillingen inden sidste periode var 4 – 7 til Tommerup. Fjerde og sidste periode blev vundet 2 – 1 af Slagelse, men det var Tommerup der kunne tage hjem med sejren på 6 -8.

Tommerup Vandpolos spillende træner Nicolaj Villadsen var meget begejstret over dagens to sejre og roste sit mandskab for det flotte forsvarsarbejde, samt viljen til at kæmpe for hinanden. Han ser stadigvæk, at der kan arbejdes med vores angrebsspil, hvor det er mere fokus på gode afleveringer og rigtige beslutninger vi skal arbejde med.

I Tommerup Vandpolo arbejder vi på at have en stor brede på holdet. Dette syntes jeg også fremgår af målscorerne i de to kampe: Nicolaj Villadsen & Christian V. Andersen score hver 5 mål, Nicolai Stampe & Andreas Thiel 4 mål, Alexander Greve – Marcus la Cour Perdersen og Mikkel la Cour Pedersen score hver 1 mål.

Tommerup Vandpolo er nu rykket fra en fjerde plads til en delt anden plads inden vi den 14. marts er vært for næste runde på vores hjemmebane i Fyrtårn Tommerup.