Holdet spillede sig til en bronzemedalje i efterårets pokalturnering den 15. december 2019. Igennem de indledende kampe havde holdet spillet godt og lå på en flot anden plads efter alle de indledende kampe. Lørdag den 8. december havde holdet et totalt kollaps, intet fungerede for holdet i den kamp, hvorfor vi tabte 17-6 til Slagelse der endte på 3 pladsen efter de indledende runder. Dette gjorde at vi skulle møde Slagelse igen i første semifinale den 15. december.

På selve semi- og finale dagen startede vi dagen med semifinale og dagens første kamp mod nr. 3 Slagelse og vinderen gik videre til eftermiddagens finalekamp – taberen til bronzekampen.
Spillerne var helt klar og opsatte til semifinalekampen, det eneste vi ikke var klar på, var at de to dommere ikke lagde samme linje hvilket undertegnede mener ramte os hårdest. I første periode i vores forsvar blev vores spillere smidt meget let ud, men denne linje blev ikke fulgt op for samme forseelser, når vi var i angreb. Således fik vi fem udvisninger og Slagelse fik kun 1 i første periode. Dette var meget medvirkende til at Slagelse førte 3-1 efter første periode. Tommerup holdet lod sig ikke helt slå ud af dommerne, men det påvirkede klart spillet. Vi kæmpede dog flot videre og vandt anden periode med 2-1 så Slagelse kun førte med 4-3 halvvejs i kampen. Tredje periode blev meget lige idet den endte 2-2, men inden for det sidste minut fik Tommerup to spillere med 3 fejl (udvisninger), hvilket betød at de var ude resten af kampen og Slagelse førte 6-5 inden sidste periode. I starten af sidste periode scorede Tommerup til 6-6, men 20 sek. efter bragte Slagelse sig foran 7-6 også 8, 9 og 10 -6 inden Tommerup reducerede nederlaget til 10-7 fire sekunder før slutfløjtet.

Efterfølgende skulle holdet rejse sig til bronzekampen om eftermiddagen. Hvor vi skulle møde HSK/Kvik.

I Bronze kampen kom vi rigtig godt fra start og førte med 3-1 efter første periode og 6-1 efter anden periode. Så fik HSK/Kvik ændret på deres taktik og vores spillere mistede koncentrationen hvilket førte til, at HSK/Kvik vandt tredje periode med 5-1, så vi kun førte 7-6 inden sidste periode. Sidste periode blev også spændende, men heldigvis trak Tommerup det længste strå og vandt bronzekampen med 9-8 over HSK/Kvik.

Frem, Odense blev pokalvindere og Slagelse fik sølv efter en kamp der endte 13-7.